YÖK Üyesi Karaman, KTÜ Rektörü Çuvalcı'yı Ziyaret Etti

YÖK Üyesi Karaman, KTÜ Rektörü Çuvalcı'yı Ziyaret Etti
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, yükseköğretim kurumlarının başarıları noktasında ortak bilinç ile hareket etmenin önemine vurgu yapıldı. Üniversiteler arası sürdürülebilir iş birlikleri ve KTÜ'nün de aralarında yer aldığı Araştırma Üniversiteleri tarafından uygulamaya konan projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, KTÜ'nün eğitim, araştırma ve toplumsal katkı alanlarında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YÖK Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Akademik kariyerine 1995 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde, Araştırma Görevlisi olarak başlayan Prof. Dr. Hüseyin Karaman, akademide çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Üniversitelerarası Kurul Kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile 10 Haziran 2022 tarihinde YÖK Üyesi olarak atandı.

yuksekogretim-kurulu-yok-uyesi-prof-dr-huseyin-karaman-karadeniz-teknik-universitesi-ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalciyi-ziyaret-etti-1.jpg

yuksekogretim-kurulu-yok-uyesi-prof-dr-huseyin-karaman-karadeniz-teknik-universitesi-ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalciyi-ziyaret-etti-2.jpg

yuksekogretim-kurulu-yok-uyesi-prof-dr-huseyin-karaman-karadeniz-teknik-universitesi-ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalciyi-ziyaret-etti-3.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum