Yol ortasına direk dikip, sınır çizdi

Yol ortasına direk dikip, sınır çizdi
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde yol bakım çalışması yapan belediye ekiplerinin arazisine müdahale ettiğini iddia eden bir kadın, yol ortasına çok sayıda tahta direk dikerek sınır belirledi.

Beşikdağ Mahallesi'ndeki arazisi yanından yol geçtiğini belirten Melahat Çetinkaya, Beşikdüzü Belediyesi'ne bağlı ekiplerin belirli aralıklarla yaptığı yol yapım çalışmalarında arazisine zarar verildiğini öne sürdü.

Duruma tepki göstermek için yol güzergahına tahta direkler diktiğini ifade eden Çetinkaya, "Benim buradan yolun geçmesi için yer vermeme gibi bir sıkıntım yok. Ama böyle adaletsiz bir ortam olunca arazimden alınan yere direk dikmek zorunda kaldım" diye konuştu.

Diktiği tahta direkler nedeniyle araçların geçiş yapamadığı yol için çözüm bulunmasını isteyen Çetinkaya, "Yanımda bulunan diğer bir arsa sahibi ise yol kenarına beton duvar yaptırdı. Ben bir şey yaptırmadığım halde arazime müdahale ediliyor, bunu anlamış değilim. Onun yaptığı duvar yıkılmadığı müddetçe bu yolu açmayı düşünmüyorum. Belediye yetkililerinin duruma müdahale etmesini istiyorum" dedi.

Öte yandan yol üzerinde bulunan evlerine araçlarıyla gitmek isteyen kimi vatandaşlar, ilginç eyleme tepki göstererek farklı bir güzergah kullanmak zorunda kaldılar.

Halen araç trafiğine kapalı olan ve 20 yıldır kullanılan yol üzerinde, 1 köy ile 15 evin bulunduğu belirtildi.