Yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 22 yaralı

Yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 22 yaralı
Bolu TEM Otoyolunda bir otobüsün devrilmesi sonucu bir kişi öldü, 22 kişi de yaralandı.

Tiflis'ten İstanbul'a giden otobüsün Bolu Dağı'nda bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu Gürcistan uyruklu 1 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.

Tiflis'ten aldığı 42 yolcusu ile İstanbul'a gitmekte olan Ahmet Keleşoğlu yönetimindeki 61 S 1378 plakalı otobüs, Bolu TEM Otoyolu tünel çıkışı İstanbul istikametinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 22 kişi de yaralandı. Ekiplerin çalışmaları devam ederken TEM İstanbul istikameti kaza nedeniyle trafiğe tamamen kapandı.

bolu-daginda-otobus-devrildi-1-olu,-15-yarali-1.jpg

Olay yerine ulaşan 112 Acil, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve UMKE ekipleri yaralılara müdahale eti. İtfaiye ve AFAD ekipleri otobüste sıkışan 2 yaralıyı çıkarırken, otobüsten fırlayan yolcu olup olmadığını kontrol ederek çevreye baktı. Kazada kimliği belirlenemeyen Gürcistan uyruklu 1 kişi ölürken, çoğu Gürcistan uyruklu 22 kişi ise yaralandı. Bolu ve Düzce'de bulunan hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

bolu-daginda-otobus-devrildi-1-olu,-15-yarali-2.jpg

bolu-daginda-otobus-devrildi-1-olu,-15-yarali-3.jpg