YÖREX Fuarı'nda Bakan ve TOBB Başkanına İnce Belli Bardak ve Özel Harman Çay Hediyesi

YÖREX Fuarı'nda Bakan ve TOBB Başkanına İnce Belli Bardak ve Özel Harman Çay Hediyesi
RTB Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize, İstanbul ve Aydın Ticaret Borsası'nın ürünlerini ortak stantta tanıttığı YÖREX Fuarında Bakan Tüfenkci ile TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ince belli bardak ve özel harman çay hediye etti.

Kardeş Borsalar Rize Ticaret Borsası, İstanbul Ticaret Borsası ve Aydın Ticaret Borsası'nın ürünlerini birlikte tanıttığı Yörex Fuarı sona erdi. Fuarda Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan tarafından Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ince belli bardak ve özel harman çay hediye edildi.

kardes-borsalar-yorex’de-urunlerini-birlikte-tanitti-4.jpg

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından bu yıl 7.'si, 26- 30 Ekim 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 'Sizin oranın nesi meşhur' sloganıyla ülkemizin yöresel ürünlerini tanıttı.

RİZE, İSTANBUL AYDIN BORSALARININ STANDINA GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI TÜFENKCİ VE TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ZİYARET

Rize, İstanbul, Aydın Ticaret Borsaları’nın ortak standına T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ziyarette bulunarak Yöresel ürünlerin tadına baktılar. Tüfenkci ve Hisarcıklıoğlu'na  Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan tarafından Türk çay kültürünün simgesi ince belli bardak ve özel harman çay hediye edildi.

kardes-borsalar-yorex’de-urunlerini-birlikte-tanitti-1.jpg

Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan fuar hakkında yaptığı açıklamada  “’Sizin Oraların Nesi Meşhur’ temasıyla bu yıl yedincisi gerçekleşen Yöresel Ürünler Fuarında kardeş Borsalarımız İstanbul Ticaret Borsası ve Aydın Ticaret Borsası ile birlikte ortak alanımızda tanıtımımızı gerçekleştirdik. Amacımız, Yöresel ürünlerimizin tanıtımı yanında, ziyaretçilerin coğrafi işaretli ürünlerimizi tanıtmak ve farkındalık oluşturmaktır. Rize Ticaret Borsası olarak fuarda Türk çayını, faydalarını ve nasıl demlemesi gerektiği gelen misafirlere anlatıp, özellikle büyük şifa kaynağı beyaz çayı tanıtma imkanı bulduk. Rize Ticaret Borsası olarak tanıttığımız milli içeceğimiz, kültürümüzün vazgeçilmezi çayımız ve özellikle kansere bile çare olan şifa kaynağı beyaz çayımız Yörex fuarında ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”  dedi.

Fuara Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkanı Resul Okumuş, Meclis Başkan Yardımcısı Tahsin Bereketoğlu, Meclis Katip Üyesi Sedat Abanoz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Uzun, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muhammet Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Turna, Meclis Üyesi Ferhat Akgenç ve Genel Koordinatör Hasan Önder katılım sağladı.

kardes-borsalar-yorex’de-urunlerini-birlikte-tanitti-3.jpgkardes-borsalar-yorex’de-urunlerini-birlikte-tanitti-2.jpg