Yüce'den Eleştirilere Cevap

Yüce'den Eleştirilere Cevap
AK Parti Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ile Lütfü Çırakoğlu’nun Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi eleştirmelerine Yüce’den yanıt geldi.

Yüce, milletvekillerinin eleştirilerini değerlendirdi. Yüce, milletvekillerinin benim hakkımda söylediklerine saygı duyup kayda geçiriyorum. Bu eleştirilerin niçin ve neden yapıldığını bilemiyorum. 8 yıllık görev süremde her şey fevkalade güzel giderken birkaç günde her şey birden değişti, bunu bilemiyorum. Bildiklerim benim yaptıklarımdır.

Milletvekillerimizin bu tür beyanatlarını hayret, dikkat ve üzüntüyle takip ediyorum. Bunlar vekillerimiz olduğu için saygı çerçevesinde değerlendirip söylediklerini de arşivlerimde saklıyorum. Bu tür söylemlerle Çaykur’la bir bağlantı kuruyorlarsa benim yaptıklarımın iyi görülmesi gerek.

Ben Çaykur’un 20 bin çalışanıyla birlikte çalışmalarımızı büyük bir özveriyle sürdürüyoruz. Rizelilerle birlikte çayın içinde olan herkes bizim yaptığımız iyi şeyleri görüyor ve takdir ediyor. Ben göreve geldiğim günden beri Çaykur’u rutin hizmetleriyle birlikte geleceğe yönelik projelerini de şekillendirdim. Çaykur her geçen gün şartlara göre toplumun ve üreticilerimizin taleplerine göre yönünü çizmektedir. Benim dönemimde Çaykur’un ne kadar çeşit çay ürettiği bilinmektedir.

ÖNCEKİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/caykur-iyi-yonetilmiyor-8325.htm

https://www.olay53.com/haber/niye-yuce-hedef-aliniyor-8376.htm