Yüreğimizle Oynayacağız

Yüreğimizle Oynayacağız
Bank Asya 1.Lig’de zirve mücadelesi verirken üst üste aldığı başarısız sonuçlarla büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Çaykur Rizespor’da şimdi tüm gözler ligde kalan son iki maça çevrildi.

Play-Off’a kalıp kalamayacağı son maçlardan alınacak sonuçlara bağlı olan Yeşil-Mavililer’de, tecrübeli file bekçisi Ramazan Kurşunlu  Takım olarak çok büyük üzüntü içinde olduklarını ifade ederek, “Lige büyük hedeflerle başlamamıza rağmen bugün geldiğimiz nokta ortada. Bugüne kadar elimize geçen tüm fırsatları kaybettik” diye konuştu.

Çok Üzücü Bir Durum
Artık geçmişe takılıp kalmamaları gerektiğini belirten Ramazan, “Ligde ilk 6 takım arasına kalıp süper lige çıkma şansımız hala sürüyor. Bunun içinde sahamızda oynayacağımız T.Linyit maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Her şeyin bilincindeyiz. Takım arkadaşlarımla birlikte tesislerdeki odalarımızda toplanıp sürekli bu maçı konuşuyoruz. Ne olursa olsun kazanacağız. Kesinlikle Play-Off’a kalacağız ve oradan da süper lige çıkacağız” dedi. Ramazan, dışarıdan ‘Süper Lige çıkmak istemiyorlar’ diye laflar duyduklarını ve buna çok üzüldüklerini de belirtti.

Bizler İnanıyoruz
Üzerlerinde bir kısmetsizlik olduğunu vurgulayan deneyimli file bekçisi, “Biz takım olarak inanıyoruz. Bunun içinde öncelikle T.Linyit maçını kazanmamız gerekiyor. Artık bu işin lamı cimi kalmadı. Pazar günü sahaya çıkıp yüreğimizi ortaya koyacağız ve kazanacağız. Ardından Samsunspor maçı ve sonrada Play-Off’a hazırlanacağız. Bu yüzden de kendimizi motive ederek toparlıyoruz. İlk yarıda iyi olup kazanıyorduk. Son haftalarda kazanamıyorsak bunun sorumlusu biziz. Kimsenin suçu yok. Bu duruma biz getirdiysek bu durumdan çıkaracak olanda yine biziz” dedi.