Yürekleri Parçalayan Son Bakış

Yürekleri Parçalayan Son Bakış
Silahla vurularak öldürülen TRT Rize Muhabiri Meryem Şişman'ın babası Mehmet Özdemir, ebediyete uğurlanırken kızlarının bir daha göremeyecekleri babalarına karşı bu son bakışları yürekleri parçaladı.

Silahla vurularak öldürülen TRT Rize Muhabiri Meryem Şişman (Özdemir)’in babası Mehmet Özdemir, ebediyete uğurlanırken kızlarının bir daha göremeyecekleri babalarına karşı bu son bakışları yürekleri parçaladı.

Yeğeni tarafından 8 kurşun atılarak hayatını kaybeden TRT Rize Muhabiri Meryem Şişman (Özdemir)’in babası Mehmet Özdemir, dualar eşliğinde ebediyete uğurlandı. Özdemir’in kızlarının son bakışları ise yürekleri yaktı. Bitkin bir halde babalarına karşı son kez bakan aile bireyleri ayakta durmakta zorluk çekti.

mehmet-ozdemirin-cenazesi-2.jpg

Dün öğleden sonra Güneysu ilçesi Asmalıırmak Köyü’nde yol meselesi dolayısıyla yeğeni tarafından vücudunun değişik bölgelerine sıkılan 8 kurşun sonucu yaşamını kaybeden  TRT Rize Muhabiri Meryem Şişman ile İrfan Özdemir, Emine Ak, Melek Kayhan, Nafiye Şenyurt ve Nermin Sagun’un babaları Mehmet Özdemir, bugün Rize Sahil Camii’nde kılınan Cenaze namazının ardından Asmalıırmak Köyü’nde defnedildi.

mehmet-ozdemirin-cenaze-toreni-1.jpg

Merhum Mehmet Özdemir için İkindi Namazına müteakiben Rize Sahil Camii’nde Cenaze Namazı kılındı. Buradaki cenaze törenine aile yakınlarının yanı sıra TRT Genel Müdürlüğü Trabzon Müdürlüğü Haber Dairesi Personeli tam kadro katıldı. Cenazeye ayrıca Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu, Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamit Suyabatmaz, Yeşilay Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı, Rize’de görev yapan basın mensuplarından Muhammet Delal, Muhittin Sandıkçı, Mehmet Erbaş, Mustafa Erdoğan, Hızır İlyas Yıldırım, Aytekin Kalender ve İbrahim Köroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı öncesi ve sonrası aile bireyleri tarafından taziyeler kabul edildi.

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(1).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(3).jpg

Kılınan cenaze namazının ve yapılan duaların ardından Merhum Özdemir, cenaze nakil aracıyla Güneysu İlçesi Asmalıırmak Köyü’ne gönderilerek buradaki aile kabristanlığına defnedildi.

mehmet-ozdemirin-cenazesi-1.jpg

mehmet-ozdemirin-cenaze-toreni-3.jpg

olay53 camiası olarak bir  kez daha meslektaşımızın acısını paylaşıyor; Özdemir Ailesiyle beraber ailenin bütün bireylerine Allah (c.c.)’den sabır ve başsağlığı; Merhum Mehmet Amcamıza da rahmet diliyoruz…

mehmet-ozdemirin-cenazesi-3.jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(2).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(4).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(5).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(7).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(6).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(8).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(9).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(10).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(11).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(12).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(13).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(17).20130507222550.jpg

mehmet-ozdemirin-cenaze-toreni-rize.jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(16).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(14).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(15).jpg

mehmet-ozdemir-cenaze-toreni-rize-(18).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Özdemir'in Cenaze Programı Belli Oldu

TRT Rize Muhabirinin Acı Günü