Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?

Yüzük Ölçüsü Nasıl Alınır?
Yüzük siparişi vermek istiyorsanız öncelikle parmağınızın ölçüsünü biliyor olmanız gerekir.

Aksi halde seçtiğiniz yüzük modelinin parmağınızda dar ya da bol gelmesi söz konusu olabilir. Bu durumda konforlu bir şekilde kullanım noktasında da sıkıntı yaşarsınız. Bu durumda devreye yüzük ölçüsü nasıl alınır sorusu gidiyor. Şayet yüzük ölçünüzü bilmiyorsanız ve ölçü almak istiyorsanız uygulayabileceğiniz son derece kolay yöntemler var. Bu yöntemleri deneyerek hızlı ve kolay bir şekilde yüzük ölçüsünü alabilirsiniz.

Yüzük Ölçüsü Almak İçin Çap Bulma Yöntemi

İlk olarak uygulayabileceğiniz yöntemlerin başında çap bulma metodu geliyor. Bu yöntemin en kolay metot olduğunun altını çizelim. Çap bulma yöntemini uygulamak için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Daha önce kullandığınız herhangi bir yüzüğü yatay şekilde masaya koyun
  • Üzerinde milimetre ölçüsü olan bir cetvel ile yüzüğün iç çapını ölçün
  • Yüzüğün çap bilgisini yüzük siparişi vereceğiniz firmaya bildirin

Bu yöntem sayesinde parmağınıza birebir uyumlu olan bir yüzük modeline sahip olabilirsiniz. Pek çok firma seçtiğiniz yüzüğü istediğiniz ölçüye göre ayarlayarak teslim edebiliyor.

İple Yüzük Ölçüsü Alma Yöntemi

Bu yöntemde de bir ip kullanarak parmağınızın ölçüsünü kolaylıkla alabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece parmağınızı tam tur şeklinde saracak bir ip bulmanız olacak. Ardından ipin öcüsünü alabilir ve bu yöntemle aldığınız ölçüyü yüzük sipariş, vereceğiniz firmaya bildirebilirsiniz. Bu yöntemde önemli olan husus ipin parmağınızı sıkmaması ya da bol şekilde durmamasıdır. Böylece en doğru şekilde ölçü almış olacaksınız.

Pırlanta Yüzük Siparişi Nasıl Verilir?

Son dönemin trendi haline gelen ve fiyatlarının artık daha makul seviyede seyrettiği pırlanta yüzükler için de sipariş verebilirsiniz. Ancak sipariş vermek için güvenilir bir platformu tercih etmeniz çok büyük bir önem taşıyor. Çok sayıda kişi risksiz bir alışveriş yapmak için Altınbaş internet sitesini tercih ediyor. Çünkü oldukça geniş bir model seçeneği mevcut ve fiyatlar da bir o kadar düşük düzeyde tutuluyor. Haliyle minimum bütçe ile en güzel pırlanta yüzüklere sahip olmak da mümkün olabiliyor. Güvenilir bir alışveriş platformu olması da bu sitenin sıklıkla tercih edilmesinin nedenleri arasında bulunuyor. 2021 modellerine mutlaka siz de göz atın!