Zafer Partisi Rize İl Başkanı Akyıldız'dan Saldırgan ile İlgili Açıklama

Zafer Partisi Rize İl Başkanı Akyıldız'dan Saldırgan ile İlgili Açıklama
Zafer Partisi Rize İl Başkanı Gökhan Akyıldız, Rize’nin Pazar ilçesindeki silahlı kavganın failinin Zafer Partisi'nde herhangi bir üyeliğinin bulunmadığını söyledi.

Rize'nin Pazar ilçesindeki silahlı saldırıda Afganistan uyruklu 1 kişiyi öldüren, biri Afgan 2 kişiyi yaralayan Gökmen Topal’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gözden kaçmadı. Paylaşımlarda Topal’ın, geçici sığınmacılar karşıtı yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Zafer Partisi ve Genel Başkanı Ümit Özdağ sempatizanı olduğu ortaya çıkmıştı.

Yaşanan olayın sosyal medya mecralarında büyük yankı uyandırmasının ardından Zafer Partisi Rize İl Başkanı Gökhan Akyıldız bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada olayın failinin Zafer Partisi ile hiçbir alakasının olmadığını sözlerine yansıtan Akyıldız, “Bilindiği üzere Rize'nin Pazar ilçesinde gerçekleşen silahlı kavgada Afganistan uyruklu 1 kişi ölmüş, biri Afgan 2 kişi yaralanmıştı. Olayın sorumlusu olan Gökmen T. isimli şahıs ise jandarma tarafından yakalanmıştır. Bazı basın yayın organlarında olayın faili olan kişiyi sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlar nedeniyle partimizle ilişkilendirme çabalarını görüyoruz ve bu olayı kınıyoruz! Bu şahsın en alt kademeden en üst kademeye kadar partimizle hiç bir bağı yoktur. Zafer Partisi olarak şiddet içeren ve insan hayatına kast eden her türlü olayın karşısında olduğumuzu belirtmek isteriz. Yaşanan üzücü olayda hayatını kaybeden kişiye Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dileriz" dedi.

zafer-partisi-rize-il-baskani-gokhan-akyildiz.jpgzavendikli-kurslari-kayit-022-002.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hoca-efendi-kuran-kurslari-kurban-bedeli-ve-yardim-kampanyasi-005-020.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum