Zamanaşımına uğrayacak menkul kıymetlere ilişkin duyuru

Zamanaşımına uğrayacak menkul kıymetlere ilişkin duyuru
.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Fibabanka A.Ş., 2023 yılında zamanaşımına uğrayacak olan menkul kıymetlere ilişkin duyuru yayınladı.

Duyuruda, "2023 yılı içerisinde zaman aşımına uğrayacak hesap sahiplerinin, 10 yıllık zaman aşımı süresi dolmadan, hak sahipliğini ispatlayacak belge ve bilgilerle bağlı bulundukları şubeye başvurma ları gerekmektedir. Başvuru yapılmaması halinde, ilgili Kanun ve Yönetmelik gereğince zaman aşımına uğramış olan yatırım hizmet ve faaliyetlerinden kaynaklanan her türlü emanet ve alacaklar ile bunlara bağlı faiz, kar payı ve diğer getiriler Yatırımcı Tazmin Merkezi'ne devredilecektir. Bilgilerinize sunarız" denildi. 

Detaylı bilgi için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.