Zavendikli Mustafa Hoca İçin Anma Töreni Düzenlenecek

Zavendikli Mustafa Hoca İçin Anma Töreni Düzenlenecek
Rize’nin manevi dinamiklerinden, din alimi, kanaat ve gönül insanı, emekli il vaizlerinden “Zavendikli Mustafa Hoca” olarak tanınan Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi için vefatının 13. yılında Rize’de anma töreni düzenlenecek.

Rize’nin merhum din alimi ve kanaat önderlerinden Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi için 23 Ekim 2022 Pazar günü saat: 18.00'de Rize’de anma programı düzenlenecek. Programa, Reisü’l Kurra Mustafa Demirkan Hocaefendi de katılacak.

Merhum Zavendikli Mustafa Hoca’nın kurucusu olduğu Rize İrşad Vakfı ile Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursları’nın organize edeceği ve Rize İl Müftülüğü ile Rize Belediyesi ve Güneysu Belediyesinin destek vereceği ilk program, 23 Ekim 2022 Pazar günü Zavendikli Mustafa Hoca’nın kabrinin bulunduğu Güneysu ilçesi Başaran Köyünde (Zavendik) düzenlenecek. Ardından aynı günün akşamında ise İsmail Kahraman Kültür Merkezinde anma gerçekleştirilecek.

Rizeli Reisü’l Kurra Mustafa Demirkan Hocaefendi’nin de katılacağı programda Mustafa hocanın hayatını anlatan sinevizyon gösterisi, hatim duası ve konuşmalar yapılacak.

Kültür Merkezindeki programda kadınlar için yer ayrılacağı bildirildi.

zavendikli-mustafa-hoca-icin-rizede-anma-toreni-duzenlenecek.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum