Zavendikli Mustafa Hoca Yarın Kabri Başında Anılacak

Zavendikli Mustafa Hoca Yarın Kabri Başında Anılacak
Rize’nin önemli din alimlerinden ‘Zavendikli Mustafa Hoca Efendi’ olarak bilinen Mustafa Yıldız vefatının 14. yıl dönümünde kabri başında dualarla anılacak.

Gönüller dostu, ilim ve hizmet ehli, ilmiyle amil, sünneti seniye üzere hayatını idame ettirmiş Rize'nin ve bölgenin manevi önderlerinden ve önemli din alimlerinden ‘Zavendikli Mustafa Hoca Efendi’ olarak bilinen Mustafa Yıldız Hoca Efendi Hakk'a vuslatının 14. yıl dönümünde kabrinin bulunduğu Güneysu ilçesi Başaran Köyünde (Zavendik) anılacak.

21 Ekim Cumartesi günü saat: 10.30’da kabrinin başında gerçekleştirilecek olan anma programı Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi’nin kurucusu olduğu Rize İrşad Vakfı ile Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursları tarafından organize edilecek.

Programa Rize İl Müftülüğü, Rize Belediyesi ve Güneysu Belediyesi destek verecek.

Anma programına tüm vatandaşlar davetlidir.

zavendikli-mustafa-yildiz-hoca-yarin-rizede-kabri-basinda-anilacak.jpg

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.