Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi Kur-an Kursları Vekalet Yoluyla Kurban Bağışı Kabul Edecek

Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi Kur-an Kursları Vekalet Yoluyla Kurban Bağışı Kabul Edecek
Rize İrşad Vakfı Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur’an Kursları Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin 2800 TL olduğunu ve bağışların alınmaya devam ettiğini bildirdi.

Rize’nin kanaat önderlerinden, manevi dinamiklerinden, ilim, ihlas ve gönül adamı Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendinin kurucusu olduğu Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursları ve Rize İrşad Vakfı, vekalet yoluyla Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kurslarına kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşların 2800 TL destekte bulunabileceklerini ve bağış sürecinin devam ettiğini bildirdi.

Rize İl Müftülüğüne bağlı olarak Rize’de faaliyette bulunan Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursları ve Rize İrşad Vakfı Mütevelli Heyetinin Başkanı Ahmet Ali Saruhan, vekalet yoluyla kurban kesim hizmetlerinde kurban bedelini 2800 TL olarak belirlediklerini ifade ederek, bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek, Kurban Bayramında da hayırseverler vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

Rize İrşad Vakfı Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kursları olarak 500’ün üzerinde hafıza hizmet verdiklerini kaydeden Saruhan Hoca, Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kurslarının tüm ihtiyaçlarının Rize İrşad Vakfı tarafından hayırsever vatandaşlarca karşılandığı belirterek, “Bu hayra önümüzdeki Kurban Bayramında 2800 TL mukabilinde kurban hisse bağışı ile desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Rize İrşad Vakfı’nın yıl boyunca adak, akika, şükür kurban hisselerini ve kurban derisi kabul ettiğini ifade eden Saruhan Hoca, vekalet yoluyla kurban kesiminde bulunacak hayırsever vatandaşların Rize İrşad Vakfı adına Albaraka’da açılmış olan TR09 0020 3000 0222 3364 0000 01 nolu hesaba hizmet bedellerini yatırabileceklerini söyledi.

zavendikli-mustafa-yildiz-hoca-efendi-kur-an-kurslari-vekalet-yoluyla-kurban-bagisi-kabul-edecek.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.