Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca, Kabri Başında Anılacak

Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca, Kabri Başında Anılacak
Rize’nin gönül insanı kanaat önderi Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi vuslatının 14. Yıldönümünde kabri başında anılacak.

Rize İrşad Vakfı ve Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursları Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Ali Saruhan, “Zavendikli Mustafa Hoca” olarak tanınan ve binlerce talebe yetiştirerek arkasında kapanmayan bir hayır sayfası bırakan Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi için vefatının 14. yılında 21 Ekim Cumartesi günü Güneysu’daki kabri başında anma programı düzenleneceğini kaydetti.

Saruhan Hoca, yaptığı açıklamada, 21 Ekim 2023 Cumartesi günü saat: 10.30’da Zavendikli Mustafa Hoca’nın kabrinin bulunduğu Güneysu ilçesi Başaran (Zavendik) Köyünde gerçekleştirecekleri programla Rize’nin manevi dinamiklerinden, din alimi, kanaat ve gönül insanı, emekli il vaizlerinden ‘Zavendikli Mustafa Hoca’ olarak tanınan ve 64 yılda Türkiye’nin dört bir yanına tebliğ ve davette binlerce talebe yetiştirerek arkasında kapanmayan bir hayır sayfası bırakan Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi’yi vefatının 14. yılında anacaklarını ifade etti.

Merhum Zavendikli Mustafa Hoca’nın kurucusu olduğu Rize İrşad Vakfı ile Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursları’nın organizesinde gerçekleşecek programa Rize İl Müftülüğü ile Rize Belediyesi ve Güneysu Belediyesinin de destek vereceğini kaydeden Saruhan Hoca, tüm vatandaşlara katılımları için davette bulundu.

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum