Zavendikli'nin Vasiyeti

Zavendikli'nin Vasiyeti
20.10.2009 tarihinde Hakk’ın rahmetine kavuşan ilimizin ve ülkemizin manevi dinamiklerinden büyük alim merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi’nin vasiyeti yerine getiriliyor.

Hocaefendinin vefatından bir süre önce Katırcıoğlu Mustafa Genç beyefendi tarafından Müftü Mahallesi Mandil mevkiinde Rize İrşad Vakfına bağışlanan yaklaşık 2,5 dönüm üzerine yapılması düşünülen Erkek Kur’an Kursu inşaatının yapımına başlandı.

Rize İrşad Vakfı başkanı Ahmet Ali Saruhan hocadan aldığımız bilgilere göre ; inşaatta  birinci katın betonunu dökülmüş olup çalışma devam etmektedir. Rahmetli Hocaefendi’nin yeni kurs inşaatı konusunda çok hassas ve istekli olduğunu bildiren Saruhan hoca en kısa sürede inşaatın bitmesi için çalıştıklarını , bu konuda hayır sever Rize’lilerin maddi ve manevi desteklerini beklediklerini de ekledi.

irsad.jpg

Saruhan hoca açıklamalarını şöyle sürdürdü : “İnşaatın yapımına başladığımız günden bugüne, gerek yolun genişletilmesi ve  asfaltlanması , gerekse istinat duvarının örülmesinde her zaman ciddi desteklerini gördüğümüz Rize’mizin değerli Belediye Başkanı Sayın Halil Bakırcı Bey’e , İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Sultan Yılmaz Bey’e ve emeği bulunanlara vakfımız ve şahsım adına teşekkür ediyorum”  dedi.

irsad-1.jpg

 Maddi destekte bulunabileceğiniz  Rize İrşad Vakfına ait banka bilgisi             

VAKIFLAR BANKASI – RİZE ŞUBESİ  HESAP NO :       00158007294017074

İBAN NO : TR 490001500158007294017074