Zbeü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilal Ayoğlu, Türkiye’yi Temsil Edecek

Zbeü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilal Ayoğlu, Türkiye’yi Temsil Edecek
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hilal Ayoğlu, 18. Dünya Anestezi Kongresi'nde Türkiye'yi temsil edecek.

Singapur'da düzenlenen 18. Dünya Anestezi Kongresi'nde "Dünya Anestezi Dernekleri Federasyonu" (World Federation of Societies of Anaesthesiologists-WFSA) "Avrupa konsülü" olan Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Hilal Ayoğlu, 1966 yılından beri WFSA üyesi olan Türkiye'den seçilen ilk konsül oldu.

Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bu başarının ZBEÜ'nün ve Türkiye'nin akademik alandaki önemini bir kez daha gösterdiğini dile getirip Prof. Dr. Hilal Ayoğlu'nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Zbeü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilal Ayoğlu, Türkiye’yi Temsil Edecek

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.