"Zehir zıkkım olsun"

"Zehir zıkkım olsun"
THY, sadece iktidar partisi milletvekillerine yeni yıl hediyesi gönderdi. MHP milletvekili Alim Işık, ‘’Zehir, zıkkım olsun’’ dedi.

MHP'li Alim Işık, THY'nin sadece AKP'li vekillere yeni yıl hediyesi göndermesini eleştirdi.

Türk Hava Yolları, milletvekillerine yeni yıl hediyesi gönderdi. Ancak hediye paketleri sadece iktidar partisi milletvekillerine gönderilince, muhalefetin tepkisini çekti. MHP Kütahya milletvekili Alim Işık ‘’Zehir, zıkkım olsun’’ dedi.

Işık, THY’nin yeni yıl dolayısıyla hediye paketleri hazırladığını ancak bu paketleri sadece AKP milletvekillerine gönderdiğini söyledi. Işık, ‘’ İktidara giden bub hediyelerin hayırlı nolmasını diliyorum. Bu ayrımı yapan Türk Hava Yolları Genel Müdürü başta olmak üzere, tüm çalışanları şiddetle kınıyorum’’ dedi.

‘’THY yöneticileri, bu hediyelerin masrafını kendi ceplerinden mi yaptı ? Ne kadar para harcandı?’’ diye soran Işık, ‘’ Harcanan para, kurum bütçesinden çıktıysa, haram zıkkım olsun diyorum ve kendilerini derhâl istifaya davet ediyorum. Toplumun her kesimine Hükümetin soktuğu ayrımcılığın, bir devlet kuruluşunca, Meclis çatısı altına sokulması nedeniyle de, teessüf ediyorum’’ dedi.