Zehiroğlu CHP Rize İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Zehiroğlu CHP Rize İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim iş insanı Ahmet Zehiroğlu oldu..

Rize’de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından belirlenecek tarihte il kongresini gerçekleştirecek. olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'de Rize İl Başkanlığı için ilk olarak iş insanı Ahmet Zehiroğlu başkan adaylığını açıkladı.

Rize Belediyesi Meydan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan Zehiroğlu, partide değişimden yana olduğunu ve kontrollü bir değişime ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Şu an Sayın Genel Başkanımız başımızda ve Genel Başkanımızdır. Genel Başkanımız kurultay çağrısı yaptı. Yani bunun kararını verecek olan aslında Sayın Kılıçdaroğlu bile değil kurultay karar verecek buna ve kurultayın verdiği karara hepimiz saygı duyacağız” dedi.

Zehiroğlu, yönetim kurulu aday listesini oluştururken genç ve dinamik kadroları oluşturmak için ince eleyip sık dokuduğunu belirterek listesini itinayla hazırladığını kaydetti.

1978’de Rize’de doğduğunu ve Rize’de yaşadığını belirten iş insanı Ahmet Zehiroğlu, eski başkanlardan Mesut Rakıcı’nın İl Başkanlığı döneminde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alırken şahsi mazeretleri nedeniyle kısa süre sonra görevden ayılmak zorunda kaldığını kaydetti.

ahmet-zehiroglu-chp-rize-il-baskan-adayi.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkemizin demokratik değerlerine, sosyal adalet anlayışına ve özgürlüklerine büyük katkılar sağladığını ve Cumhuriyetimizin kurucusu ve en köklü partisi olduğunu kaydeden Başkan Adayı Zehiroğlu, “Bu değerlere olan inancım ve partiye olan sevdamla, Rize'nin daha aydınlık yarınlarına katkı sağlamak ve Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara giden yolunda bir nefer olmak için bu göreve talip oldum. Ben örgütün adayıyım. Örgüt emekçilerinin, gençlik kollarının, kadın kollarının, il ve ilçe örgütlerimizin adayıyım. Geçmişten günümüze Cumhuriyet Halk Partisine emek vermiş tüm üyelerimizin adayıyım. Cumhuriyet Halk Partisinde kimse kimsenin adayı olmaz olmamalı. Cumhuriyet Halk Partisinde adamı olunacak tek kişi Mustafa Kemal Atatürk'tür.” dedi.

Zehiroğlu, en büyük hedefinin Cumhuriyet Halk Partisinin tüm üyelerini tek hedefte birleştirmek olduğunu ifade ederek, “O hedef de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır. Bireysel hedefleri değil ortak hedefleri ön plana çıkartmak aklı ve bilimi rehber edinmektir. Bu benim anlayışımın en önemli parçasıdır. Parti içi demokrasiyi güçlendirerek, her üyenin söz sahibi olduğu bir yapı oluşturmalıyız. Parti içindeki birlik ve dayanışmayı en üst seviyeye taşıyarak, ortak akılla hareket etmeliyiz. Karar alma mekanizmalarına üyelerimizi de dahil ederek gücümüze güç katmalıyız. Parti kadrolarımızı genç ve dinamik hale getirmek, bugünden yarınımızı güvence altına almaktır. Çağımızın konjonktürüne uygun bir parti modeline geçmek, partimizin ilk yüzyılında olduğu gibi ikinci yüzyılında da aynı kazanımları elde etmek demektir. Bende Cumhuriyet Halk Partisinin genç bir neferi olarak tüm partililerimize bu çağrımı yineliyorum; gelin hep birlikte genç, dinamik, donanımlı ve çalışkan kadrolarla Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Rize’nin tüm ilçelerine dikelim, Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracak kadroları bugünden hazırlayalım.” diye konuştu.

Zehiroğlu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Rize, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu, güzide bir şehrimizdir. Fındıklı'dan İkizdere'ye dört bir yanı cennet ve hakkını almayı bekleyen bir kenttir Rize. Ben, Rize'nin potansiyelini en üst düzeye çıkararak, herkesin refah içinde yaşadığı bir kent hedefliyorum. Eğitim, sağlık, istihdam ve çevre gibi konularda daha güçlü adımlar atmalıyız. Gençlerimizin geleceği için nitelikli eğitim imkanları sağlayacak, sağlık hizmetlerini daha erişilebilir kılacak, istihdamı artıracak ve çevremizi koruyacak projeleri hayata geçirmeliyiz. Sevgili Rizeliler, kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer; Benim için siyaset, halka hizmet etmek demektir. Bu yolda, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Rize'yi daha aydınlık yarınlara taşıma sözü veriyorum. Sizlerin desteği ve güveniyle bu hedefe ulaşacağımıza inancım tamdır. Bu yolda beni yalnız bırakmayacağınıza, Rize'nin çocuklarına daha iyi bir gelecek sunmak için birlikte çalışacağımıza olan inancımı yineliyorum.”

Zehiroğlu, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23 Yorum