Zekeriya Alp istifa etti

Zekeriya Alp istifa etti
Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Merkez Hakem Komitesi Başkanı Zekeriya Alp görevinden istifa ettiğini açıkladı. Zekeriya Alp yaptığı açıklamada, "Kimsenin haberi yok. Artık bardak taştı. İstifa kararı aldım." dedi.

"BUGÜNDEN İTİBAREN GÖREVİMİ BIRAKIYORUM"

İlk olarak Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın açıklamalarını barko vizyondan gösteren Alp, "Konuyu fazla uzatmayacağım. Bu haftayla ilgili konuşacağımız fazla bir şey yok. Bunları artık konuşmak istemiyorum. Bu benim son toplantımdır. Bugünden itibaren görevimi bırakıyorum. Merkez Hakem Kurulu'ndaki başkanlık görevimi bırakıyorum" diyerek istifa ettiğini açıkladı.

"SEN ÖNCE KENDİNE BAK"

Türk futbolunun her kademesinde görev almış bir insan olduğunu kaydeden Alp, "Bana şüpheli diyorlar. Ne oluyor kardeşim. Sen bana nasıl şüpheli diyorsun. Sen önce kendine bak" diye konuştu.

"İSTİFADAN KİMSENİN HABERİ YOK"

Kıvılcımın nihayi noktaya geldiğini kaydeden Zekeriya Alp, "Kimsenin de istifamdan haberim yok. Kimseye söylemedim. Ben kolay kolay pes etmem ama insanın bazı beklentileri olur, bu tip durumlarda insanların ne yapması gerekirse onu yapmak gerekiyordu" ifadelerini kullandı.