Zeki Mayi'den Rize'deki STK'lara Sedat Peker Daveti

Zeki Mayi'den Rize'deki STK'lara Sedat Peker Daveti
Fırtına Gazetesi Sahibi İş Adamı Salih Zeki Mayi, Rize’de düzenlenecek olan ve Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in konuşmacı olarak katılacağı “Teröre Lanet, Şehidine Sahip Çık” mitingi için kollar sıvadı.

9 Ekim Cuma günü Saat: 16.30’da Rize Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek 'Teröre Lanet, Şehidine Sahip Çık' mitingi için organizasyon sahibi Fırtına Gazetesi harekete geçti.

Fırtına Gazetesi Sahibi İş Adamı Salih Zeki Mayi, tüm sivil toplum kuruluşları ziyaret ederek STK Başkanları'nı mitinge davette bulundu.

Ziyaretleri gerçekleştiren Fırtına Gazetesi Sahibi Salih Zeki Mayi ve Genel Yayın Koordinatörü Fikret Karabulut, Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Kerim Özkul, MHP Eski Merkez İlçe Başkanı Süleyman Eyüpoğlu, İyidere MHP Eski İlçe Başkanı Yaşay Okumuş’la beraber STK temsilcilerine miting hakkında bilgi vererek, mitinge katılmaları için davette bulundu.

Mayi’nin ilk Durağı Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan oldu. Turan'ı mitinge davet eden heyet ardından miting hakkında bilgi verdi. Organizasyon heyeti daha sonra Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Rize Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan, Kamyoncular Odası Başkanı Bayramali Özçelik, Şehir İçi Minibüsler Kooperatifi Başkanı Sultan Dinç, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Kalkandere Ziraat Odası Başkanı Selehattin Yılmaz, İkizdere Minibüsçüler Kooperati Başkanı İlyas İspir, İkizdere Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kara ve İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu'nu makamında ziyaret ederek gerçekleşecek büyük buluşmaya davet etti.

salih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-(2).jpgsalih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-(3).jpgsalih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-(4).jpgsalih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-(5).jpg

salih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-(7).jpgsalih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-(8).jpgsalih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-(9).jpg

salih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-(10)-001.jpgsalih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-(11)-001.jpgsalih-zeki-mayiden-terore-lanet-mitingine-davet-001.jpg