Zelkif Akgül'e Çaykur Engeli

Zelkif Akgül'e Çaykur Engeli
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif Akgül, ÇAYKUR lojmanlarında ilginç bir engellemeyle karşılaştı

Çalışmalarını gece-gündüz aralıksız sürdüren MHP Rize İl Teşkilatı Ve MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL, bu günde aralıksız çalıştı.
 
Ekibi ile esnafı 2.defa ziyaret eden ve bazı yerleri 3.defa ziyaret etmiş olan Dr Akgül, sempatik tavrı, güven hissi uyandıran yaklaşımı, ayrıca projelerinin cazibesi ile her geçen gün desteğini artırmakta.

ddd.20140128231647.jpg
 
Bu gün esnaf ziyaretinden sonra ev ziyaretine ÇAYKUR lojmanlarına gitmeyi tercih eden MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif Akgül, ilginç bir engellemeyle karşılaştı. Lojmanı dolaşırken güvenlik gelip,'Burası resmi bir konut, burada siyaset yapamazsınız.' diye söyleyince. Dr AKGÜL ise 'siz ne diyorsunuz nereden çıkardınız bunu, size bizim giremeyeceğimizi kim söyledi. Biz burada çalışacağız, kim söylediyse gelsin ve engelleyebilirse engellesin.'diyerek tepkisini gösterdi ve çalışmasına devam etti.

gf.20140128231813.jpg
 
Çalışması bitince kendisine sorduğumuz da ise;'Biz Rize de ciddi çalışıyoruz.
3 aydır esnaf ve halk arasındayız.Bizi bir şekilde proveke edip kavgaya çekmeye çalışmaktadırlar.Daha önceki gün bir şehit verdik ve şehidimizin gıyabi cenaze namazını kılmak için müftülük imam vermedi.Sınırda PKK'lılara hakim ve savcı yollayan hükümet şehidimiz için bir cenaze namazı kılmaya hoca yollamaya imtina ederek maksadını ve hedefini ortaya koymuştur. Var olan hükümetin yanlı, yanlış ve ülkeyi zor duruma düşüren tavrına hemşehrilerimiz ve milletimiz  gerekli cevabı ilk olarak 30 Mart ta verecek ve sonra cevap vermeye devam edecektir. Bu arada sayın ÇAYKUR Genel Müdürüne Soruyorum ki; Bizi lojmana almama emrini neye istinaden verdiniz? Kim size yol gösteriyor?Bu tavırlarla bizi engelleyebileceğinizi mi zannediyorsunuz?
 
'MHP nin yükselişini ve sizin çöküşünüzü engeleyemeyeceksiniz.Biz çalışacağız,çalışacağız ve çalışacağız.Sizin çekmeye çalıştığınız kavgada yokuz.Zaten yıllarca mağdurum da mağdurum edebiyatı ile milletimizin masum duyguları ile oynadınız.Ayakkabı kutularınız ve para  kasalarınız ile beraber bu ülkenin size bir şekilde beslediği güveni kaybettiniz.Bundan sonra size yol göründü ve sizden her türlü usulsüzlük ve çirkefliği beklemekteyiz.Hadi gelin üstümüze ama bizden kavga etmemizi beklemeyin.Biz KORTUTAN DEĞİL ÜRETEN BELEDİYECİLİĞE talibiz.' şeklinde cavapladı.
 
Bizimde garibimize giden olay ile gelecek çalışmalarda nelerle karşılaşacağımız endişesi  ile çalışmaları takip etmeye devam ettik.