Zerdeci: 14 Mayıs akşamı Rize'de sürprizi Yeniden Refah Partisi olarak biz yapacağız

Zerdeci: 14 Mayıs akşamı Rize'de sürprizi Yeniden Refah Partisi olarak biz yapacağız
Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, 14 Mayıs akşamı Rize'de sürprizi Yeniden Refah Partisi'nin yapacağını kaydederek, "Sizlerin desteğiyle milletvekili seçilirsek Rizemiz için çok güzel hizmetlere imza atacağız." dedi.

Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayları Mehmet Akif Zerdeci, Samet Şişman ve Mümin Bakırcı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Milletvekili Adayları Zerdeci, Şişman ve Bakırcı, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında seçim çalışmalarına Pazar ilçesinde devam etti. Esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinleyen milletvekili adayları, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Milletvekili adaylarından Mehmet Akif Zerdeci, Dr. Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi’nin kurulduğu günden bugüne Rize'de halkın çok büyük bir teveccühünü kazandığını belirterek, ''Rizeli vatandaşlarımızın partimize çok büyük bir rağbeti var. Biz esnaflarımızı, hemşehrilerimizi tek tek dolaşıyoruz. İnşallah Milli Görüş olarak 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Rize'den milletvekili olarak meclise gittiğimiz zaman 54. Erbakan hükümetindeki gibi yeniden bolluk ve bereket getireceğiz.'' dedi

Zerdeci, Pazar ilçesinin sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını bildiklerini kaydederek, ''Rizemiz için, yarınlarımız için, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve güzel yarınlar için çalışacağız. Sizlerin desteğiyle milletvekili seçilirsek Rizemiz için çok güzel hizmetlere imza atacağız. Milletimizin beklentilerini biliyoruz. Sıkıntılarının farkındayız ve bunu da inşallah meclise girdiğimiz zaman kısa bir sürede ve güçlü bir şekilde çözeceğimizi buradan söylüyoruz. 14 Mayıs akşamı Rize'de sürprizi Yeniden Refah Partisi olarak biz yapacağız.'' diye konuştu

Pazar ilçe ziyaretine milletvekili adaylarına Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkan Vekili Bayram Yolgider, Pazar İlçe Başkanı Süleyman Dural ve teşkilat mensupları eşlik etti.

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-12.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-11.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-10.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-9.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-8.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-7.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-7-001.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-6.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-5.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-4.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-3.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-2.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-milletvekili-adaylari-pazarda-secim-calismalarini-surdurdu-1.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum