Zerdeci: "Milletimizin Refah’ı için Milli Görüş’ü meclise taşıma zamanı”

Zerdeci: "Milletimizin Refah’ı için Milli Görüş’ü meclise taşıma zamanı”
Yeniden Refah Partisi 28. Dönem Rize Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, Milli Görüş’ün yeniden meclise girme zamanı olduğunu belirterek, “Artık milletimizin Refah’ı için Milli Görüş’ü meclise taşıma zamanı” dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Yeniden Refah Partisi’nden Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Mehmet Akif Zerdeci, seçimde vatandaşlardan destek istedi. Seçmenlere çağrıda bulunan Yeniden Refah Partisi Mehmet Akif Zerdeci, “Partimizi kurduğumuz günden bu yana her zaman doğru ve hayırlı işleri destekledik. Yanlış ve zararlı olanlara engel olmaya çalıştık. Siyasete zarafet ve nezaket getirdik. Milletimizin ihtiyaç ve beklentilerini dile getirerek, eksiklerin tamamlanması için gayret ettik. Artık sesimizi daha da yükseltme zamanı. Artık milletimizin Refah’ı için Milli Görüş’ü meclise taşıma zamanı. Daha Refah, daha adil bir Türkiye ve Rize için, desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum