Ziraat Bankası Rize'de de T.C.'yi Kaldırdı!

Ziraat Bankası Rize'de de T.C.'yi Kaldırdı!
Eski adıyla T.C. Ziraat Bankası yeni adıyla T.C.’siz Ziraat Bankası, Rize’de de tadilattan sonra yeni halini alarak tabeladaki T.C:'yi kaldırdı.

Ziraat Bankası Rize Şubesi, uzun bir süredir bankada sürdürdüğü tadilatı tamamladı. Tadilatı sona eren banka tabelasını da değiştirerek T.C.’siz yeni tabelasını taktı.

ZİRAAT BANKASI RİZE ŞUBESİ'NİN ESKİ HALİ

ziraat-bankasi-rize-subesi-tc-li-fotografi.jpg

ZİRAAT BANKASI RİZE ŞUBESİ'NİN YENİ HALİ

ziraat-bankasi-rize-subesi-tc-siz-fotografi.jpg

ziraat-bankasi-rize-subesinin-tc-siz-fotografi.jpg

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, geçtiğimiz aylarda bankanın kuruluşunun 125. yılına dünyanın her yerinde kolaylıkla kullanılacak bir logo ve isimle girmek istediklerini söylemişti. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, Ziraat Bankasına dilekçe yağmuruna tutarak, logodan T.C.'nin neden kalktığını sormuş banka ise dilekçelere şöyle cevap vermişti:“Bankamızın logosu, daha dinamik hale getirilmesi, kolay algılanması, farkındalığın artırılması amacıyla ziraat bankası amblemini oluşturan başak figürüne dokunulmaksızın logotype kısmında yer alan bankamız ismi büyük harften küçük harfe dönüştürülmüştür. özetle yapılan değişiklik yazı kısmındaki modernizasyondan ibarettir. bu değişim ile amblem logonun kullanıldığı mecralarda etkinliğinin ve farkındalığının artırılması amaçlanmıştır.”