Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Maçlarının Programı Açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Maçlarının Programı Açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçlarının tamamlanmasının ardından Son 16 Turu'na yükselen takımlar ve maç programı belli oldu. Rizespor, pazar günü saat:12'de Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda D Grubunu 2. sırada tamamlayarak Son 16 Turuna kalan ve C Grubunun Lideri Sivas Belediyespor ile eşleşen Rizespor, 31 Ocak Pazar günü saat:12.00'de Sivas Belediyespor ile Sivas'ta karşılaşacak. Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmadan tur atlayan taraf çeyrek finale yükselecek.

Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan; Medipol Başakşehir FK, Amed Sportif Faaliyetler, Bursaspor, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., Sivas Belediye Spor, Beşiktaş A.Ş., Bucaspor, Çaykur Rizespor A.Ş., Galatasaray A.Ş., Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Trabzonspor A.Ş., Gaziantepspor, Torku Konyaspor, Kayserispor, Fenerbahçe A.Ş. ve Antalyaspor A.Ş. takımları Son 16 Turu'nda mücadele etmeye hak kazandı. Son 16 Turu'nda çapraz olarak A-B, C-D, E-F ve G-H grubunun birincileri diğer grubun ikincisi ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçları 30, 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre ve grup birincilerinin sahasında oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçları programı şöyle:

ziraat-turkiye-kupasi-son-16-turu-maclarinin-programi-aciklandi.jpg