Ziraat Yolunda Yine Kaza

Ziraat Yolunda Yine Kaza
Rize'de ölüm yolu haline gelen Ziraat yolunda yine trafik kazası meydana geldi.

3 Araçlı Kazada Rize Belediyesi'ne Suçlama...

Rize'de ölüm yolu haline gelen Piri Çelebi Mahallesi Ziraat yolunda yine trafik kazası meydana geldi. 3 aracın karıştığı kaza maddi hasarla atlatıldı.

Ziraat yolunda saat:19.45'te meydana gelen kazada Okan Baş yönetimindeki 53 DE 939 plakalı araç Ziraat yolundan normal hızla inerken Ziraat yolundan Çarşı Mahallesi'ne ayrılan tali yola girmek isteyen İlhan Tuğcu yönetimindeki 53 T 0314 plakalı ticari taksiyle çarpıştı. Bu esnada tali yoldan Ziraat yoluna çıkmak üzere olan 53 AE 432 plakalı bir başka araçta ticari taksiye çarptı.

11.20100502202525..jpg

Kaza maddi hasarla atlatılırken kazaya karışan araç sürücüleri ile mahalle sakinleri Rize Belediyesi'ni suçladı. Rize Belediyesi'nin önceki yıllarda Ziraat yolunda çevre düzenlemesine giderek yola döşediği taşların özellikle yağışlı havalarda kayganlaştığını ve değil araçların fren yaparak durmasını, insanların bile yağışlı havalarda bu yolda ayakta kalıp yürümekte zorlandıklarını ve belediye tarafından bu yolun ölüm yolu haline getirildiğini ifade ettiler.

Ziraat yolunda bu tür maddi hasarlı ve yaralanmalı kazaların sık sık meydana geldiğini söyleyen mahalle sakinleri ölümlü kazaya sebebiyet vermeden bir an önce bu yoldaki taşların kaldırılması gerektiğini ve yolun kayganlaşmasını engelleyecek taşların döşenmesi gerektiğini belirtti.

12.20100502202538..jpg