Ziyaretçi Akınına Uğrayan Türüt, Tebrikleri Kabul Ediyor

Ziyaretçi Akınına Uğrayan Türüt, Tebrikleri Kabul Ediyor
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt’e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri dur durak bilmeden devam ediyor.

Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Çaykent  Belediye Başkanı Hasan Kara, Ak Parti Rize kurucu üyesi ve İlçe Eski Başkanı Yunus Öksüz, Türüt'ün  üyesi  olduğu Kanserle Yaşam ve Mücadele Derneği’nin Başkanı Dr. Nilüfer Eymen ve Dernek Üyeleri, Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi Başkanı Muhammet Pertek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Öz Gıda İş Sendikası Rize Şubesi Başkanı Tevfik Ali Hançeroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Ambarlık köyündeki komşuları ve parti mensupları, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt’e hayırlı olsun ve tebrik ziyaretinde bulundu.

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(1).jpg

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığüında gerçekleşen ziyaretlerde, ziyaretçiler Başkan Türüt’ü yeni görevinden dolayı tebrik ederek, kendisine başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletirken, Başkan Türüt kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldığını ifade etti.

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(2).jpg

Üstlendiği ulvi görevi  önce Allah'ın yardımı ardından vatandaşların desteğiyle yerine getireceğini belirten Türüt, “Çıktığım bu yolda  bana göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Biz halkın partisiyiz birlik ve beraberlik içinde hep beraber çalışacağız. Başbakanımızın yolunda sizlere daha iyi hizmet  vermek için en iyisini yapmak adına  yorulmadan çalışacağız" dedi.

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(4).jpg

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(5).jpg

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(6).jpg

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(8).jpg

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(9).jpg

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(11).jpg

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(3).jpg

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(7).jpg

murat-sadettin-turut-tebrikleri-kabul-ediyor-(10).jpg