Zümrüt Rize 63.Yaşında

Zümrüt Rize 63.Yaşında
Zümrüt Rize’nin 63. Kuruluş yıldönümünde imtiyaz sahibi ve Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faik Bakoğlu’nu bu mutlu gününde telefonla ilk arayan isim Anamuhalefet lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu

CHP lideri Kılıçdaroğlu Zümrüt Rize Gazetesinin imtiyaz sahibi Faik Bakoğlu’nu ilk etepda “tebrik” ederek “başarı” dileklerini iletti ve ardından da destek sözü verdi.

Kılıçdaroğlu telefon görüşmesinde Bakoğlu’na özetle şunları söyledi; “Anadolu’da Yerel Gazeteciliğin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilmekteyim. Hele hele bu kent Rize olunca koşullar daha da ağırlaşıyor, bunun için başta sizi ve tüm çalışanlarınızı özellikle kutluyorum. Baskı altında olduğuuzuda biliyorum. CHP iktidar olursa başta yerel Basına olan tüm baskılar kalkacak ve yerine destek gelecektir. Bu konuda her türlü destek için verdiğimiz sözlerin arkasında olduğumuzu bir kez  daha hatırlatmak isterim. Dayanın çok az kaldı, her şey her konuda çok iyi olacak.

Ne mutlu Rizeli vatandaşlarımıza ki Zümrüt Rize gibi bir yerel Gazeteleri var, bu Gazetemize ve okurlarına nice 63. Yıllar dilerken imtiyaz sahibi Faik Bakoğlu ve tüm çalışanlarına “teşekkür” ediyor ve başarılar” diliyorum.” Zümrüt Rize Gazetesinin 63. Kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılan isimleri başında AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve arkadaşları oldu.

y.jpg

Zümrüt Rize’nin Atatürk Caddesindeki merkez idari bürosunda imtiyaz sahibi Faik Bakoğlu’nu ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal burada yaptığı açıklamasında bir dönem medya mensubu olduğunu ifade ederek, her zaman yerel medyanın yanında ve hizmetinde olduğunu net bir şekilde de vurgulayarak destek sözü verdi.

zumrut-rize-d.jpg

Buradaki ziyarette yer alan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, yardımcılarından Muhammed Avcı, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ve eski İl Başkanı Yılmaz Katmer’de aynı görüşü taşıdıklarını ve “yerel Gazetelere her zaman destek verilmelidir” ifadelerini dile getirdiler.

558.jpgBaşta okur ve gerçek dostlarının çiçek bahçesine dönüştürdükleri Zümrüt Rize Gazetesinin merkez bürosunu 63. Kuruluş yıldönümünde ziyaret eden isimler arasına Çay-kur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize Baro Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu yer alarak imtiyaz sahibi Faik Bakoğlu’nu “tebrik ettiler.

Zümrüt Rize Gazetesinin 63. Kuruluş etkinlikleri nedeniylede yurt içi ve dışından yüzlerce faks, telgraf ve e-mail geldi.