Ahmet Çakar'dan Trabzonspor'a Tepki: "Bunları Biz Yemeyiz"

Eski Milli Hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar,Trabzonspor’un Bursaspor’a karşı sergilediği futbolun Dünya çağdaş futbol anlayışında yer almadığını ifade ederek, karşılaşmanın şüpheli olduğuna vurgu yaptı.

Trabzonspor’un evinde  Bursaspor’a 2-1 mağlup olarak Çaykur Rizespor’u küme düşürmesinin yankıları ve Trabzonspor’a olan tepkiler sürüyor.

Eski Milli Hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar da Trabzonspor’a tepki gösteren  isimler arasında yer aldı. Karşılaşmayı 90 dakika boyunca izlediğini kaydeden Çakar, böyle bir maçın oynanmayacağını ifade ederek, ''Trabzonspor'un Bursaspor maçında yaptıkları Dünya çağdaş futbol anlayışında böyle bir şey yok. Bursa’da Barcelona filan olsa, Real Madrid olsa anlayacağım ama yok. Bunları biz yemeyiz” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar