AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Karahan, Diyarbakır Annelerini Ziyaret Etti

AK Parti Çayeli İlçe Başkan İshak Karahan, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerine ziyarette bulundu.

Diyarbakır’da düzenlenen ve Rize’nin onur konuğu olarak katıldığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı dolayısıyla Diyarbakır’a giden AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, 3 Eylül 2019'dan bu yana HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde dağa kaçırılan çocukları için oturma eylemi yapan ailelerle görüştü.

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Karahan, Diyarbakır annelerine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından aynı yerde yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’da uzun yıllardır evlatları için mücadele veren Diyarbakır anneleri ile beraberiz. Bu ülkenin kanını emmek için yıllardır terörle kucak kucağa bu ülkede insanları kandırmak için mücadele veren HDP İl Başkanlığı önündeyiz. Onların yüzü yok. Onların bu milletin yüzüne çıkacak artık hiçbir değeri yok. Bu evlatlar dağda terör örgütünün elinde sersefil olurken, anneler burada kan revan ağlarken burayı terkedip başka bir yerde konuşlanmışlar. 2014 – 2015 yılında maalesef çözüm süreci gibi devletimizin terörü bitirmek adına verdiği iyi niyetli mücadele sürecinde 13-14-15 yaşında gencecik evlatlarımızı kardeşlerimizi kız çocuklarımızı dağa kaçırmak için bir organizasyon düzenlenmiş arkamızdaki bina onların bu organizasyonu yaptığı yer olarak maalesef o gün kullanılmış. Bugün annelerimizle beraberdik onların gözlerinden akan yaş hepimizin yüreğini dağladı. Biz uzakta yaşıyoruz. Rize’de Çayeli’nde yaşıyoruz. Oradan geldik. Dualarımız her zaman onlarla, gönlümüz onlarla beraber. Bundan sonraki süreçte elimizden ne gelirse inşallah biz yapmaya gayret edeceğiz onlara destek olma adına” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar