Alim, Milletvekilliği İçin İstifa Edecek mi?

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 2023 yılında yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri dolayısıyla görevinden istifa edip etmeyeceği yönündeki soruyu cevaplandırdı.

2023 yılı Haziran ayı içerisinde yapılması planlanan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Parti’den 30’a yakın İl Başkanının görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olması bekleniyor. İstifa edecek il başkanları nedeniyle teşkilatların seçimden önce hazırlıklarını yapması ve il başkan ve yönetimlerini belirlemesi amacıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlarından Ekim ayının ilk haftasına kadar görevlerinden istifa etmelerini istediği bilgisine ulaşılırken, neredeyse tüm il başkanlarının milletvekilliği görevinde bulunduğu Rize’de de İl Başkanı İshak Alim’in Ekim ayının ilk haftasına kadar görevinden istifa etmesi bekleniyor.

Rize Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesi beklenen AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’e düzenlediği basın toplantısında bu soru soruldu. İl Başkanı Alim, verilen hiçbir görevden kaçmadıklarını ve verilecek tüm görevleri de yerine getirmek için üstün gayret sarf etmeye devam edeceklerini kaydetti.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar