Arbede çıktı Meral Akşener Rize programını yarıda kesti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’nin İkizdere ilçesinde tepkiyle karşılandı. Akşener, programını yarıda keserek İkizdere’den ayrıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyidere ilçesinde yapılacak lojistik merkezin inşasında kullanılmak üzere açılacak Cevizlik Taş Ocağının bulunduğu İkizdere ilçesi ile Rize merkez ve Çayeli ilçesine ziyarette bulunmak üzere bugün Rize’ye geldi.

İlk olarak İkizdere ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindekiler vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Akşener’e tepki gösteren vatandaşlar, "İkizdere'de Cumhurbaşkanına hakaret eden birini istemiyoruz" ve “Neden geldin?" ifadelerinde bulunurken çıkan arbedede vatandaşları sakinleştirmekte güçlük çekildiği görüldü.

Bu arada bazı vatandaşlarla İYİ Partili heyet arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma alevlenerek yumruklu kavgaya dönüştü. Araya giren kolluk kuvvetleri müdahale ederek kavgayı ayırdı. Meral Akşener bunun üzerine programını yarıda bırakarak İkizdere’den ayrıldı.

Polis bölgede güvenlik önlemlerini arttırdı.

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'Netanyahu' benzetmesinde bulunmuş ve Erdoğan, bu benzetmeye "Utanmadan, sıkılmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan siyasetçi var" şeklinde sert tepki gösterip Akşener hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar