Artvin’de Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu

Artvin'in Arhavi ilçesinde şiddetli rüzgar, iki binanın çatısını uçurdu, korku dolu anların yaşandığı olayda 10 araç hasar gördü. Şiddetli rüzgar anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, ilçede akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Yüksel Büyüklü ve Nuri Özaltun caddelerinde bulunan bazı binaların çatı ve dış cephelerinden kopan parçalar cadde ve sokaklara savruldu.

İlk belirlemelere göre, rüzgarda iki apartmanın çatısı zarar görürken, savrulan parçaların üzerine düştüğü 10 araçta maddi hasar meydana geldi.

Çevreye savrulan bazı parçalar, Yüksel Büyüklü caddesinde bir apartmanın üçüncü katında bulunan dairenin salon camını kırarak evin içine girdi, Nuri Özaltun caddesindeki bir işletmenin yanında bulunan kamelya da rüzgar nedeniyle yıkıldı.

Şiddetli rüzgarın çevreye saçtığı çatı ve dış cephe malzemeleri nedeniyle 4 üniversite öğrencisi korku dolu anlar yaşadı. Rüzgar yaşandığı anda caddede bulunan 4 üniversite öğrencisi yaşadıkları korku nedeniyle Arhavi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Durumlarının iyi olduğu öğrenilen üniversite öğrencileri tedavilerinin ardından taburcu edildi.

AFAD ekiplerince bölgede hasar tespit çalışması başlatıldı.

Şiddetli rüzgar anı ise bölgede bulunan bir vatandaş tarafından kayıt altına alındı. Görüntülerde rüzgarın şiddetiyle uçan çatıların tam ortasında kalan üniversite öğrencilerinin yaşadığı korku dolu anlar yer aldı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar