Artvin'de yangın kontrol altına alındı, söndürme çalışmaları devam ediyor

Artvin Valiliği, Ortaköy köyünde çıkan yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını bildirdi. Çıkan yangında 6 ev zarar görürken, yangın başka evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Artvin merkeze bağlı en eski yerleşim yerlerinden olan Ortaköy köyü Soylu mahallesinde bugün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle bir evde yangın çıktı.

Yangın rüzgarın da etkisi ile bitişikteki evlere sıçrarken şuana kadar yangında 6 ev zarar gördü.

Yangının diğer evlere sıçramaması için Artvin, Şavşat ve Ardanuç Belediyeleri'ne bağlı İtfaiye ekipleri ile köylüler yoğun çaba harcarken, AFAD ve jandarma ekipleri de köyde yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

Köylüler yangının hemen ardından ahırlarındaki hayvanları çıkartarak telef olmalarını önlerken, yangında şuana kadar bir can kaybı yaşanmadı.

Kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmaları ise sürüyor.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar