Artvin'in Arhavi ilçe merkezi göle döndü

Artvin'in Arhavi ilçesinde dün akşamdan beri yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında ilçe merkezi Arhavi Deresi'nin de taşması ile göle döndü. Derenin taşması sonucu ev, iş yeri ve araçlarında mahsur kalanlar botlarla kurtarıldı.

Arhavi’de ilçe merkezinden geçen derenin taşması sonucu ilçe merkezinin büyük bölümünde sokaklar, caddeler sularla kaplanırken çok sayıda araç sular altında kaldı. Çok sayıdaki binanın da giriş ve zemin katındaki ev ve iş yerlerini su basması sonucu mahsur kalanlar AFAD, JAK ve AKUT ekiplerince botlarla bulundukları yerlerden alındı.

Ekipler ev ve iş yerlerinin yanı sıra araçlarında da mahsur kalan vatandaşları botlara ve iş makinelerine bindirerek güvenli bölgelere sevk etti.

İlçe merkezinde yer yer 2 metreye ulaşan su birikintisi dolayısıyla ulaşım sağlanamıyor.

Çay toplamak için çaylığa giden ve kayıp olduğu bildirilen şahsın kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldığı öğrenilirken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar