Avcı O Anı Anlattı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisine Ne Söyledi?

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, AK Parti Milletvekilleri aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçen konuşmayı aktardı.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Ankara’da düzenlenen AK Parti Milletvekilleri aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine, “Aman ha Muhammed rekor istiyorum. Teşkilatları iyi çalıştır. Göreyim sizi.” dediğini söyledi.

Rize şehir merkezi Atatürk caddesinde vatandaşları ve esnafı ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Caddede bulunan esnafları tek tek dolaşan Avcı, vatandaşlardan gördükleri teveccüh karşısında memnun olduklarını dile getirdi.

Avcı, esnaf ziyareti sırasında yapmış olduğu konuşmada, “Rize’de yeni bir rekor için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızda görmüş olduğumuz enerji yeni bir rekorun bizi beklediğinin habercisidir” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar