Bakan Koca: ‘’Taner Ölmez de bizim söylediklerimizi söylüyor’’

Sağlık Bakanlığı koronavirüse karşı hazırladığı kamu spotunda ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor'un başrol oyuncularından Taner Ölmez'e yer verdi.

Sağlık Bakanlığı, koronavirüse karşı vatandaşları alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirmek ve hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla kamu spotları hazırladı. Kamu spotunda ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor'un başrol oyuncularından Taner Ölmez yer aldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüsle mücadele için yeni bir iletişim kampanyası hazırlandığı ifade edilerek, vatandaşların koronavirüse karşı alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirilmesi ve hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla hazırlanan kampanyada, medikal drama kategorisindeki iki dizinin başrol oyuncuların yer aldığı kaydedildi Televizyon için hazırlanan iki kamu spotundan biri koronavirüs riskinden korunmak için alınması gereken 14 kuralı işlerken, diğeri yurt dışından dönüşlerde uyulması gereken kuralları ve alınması gereken önlemleri konu alıyor. Koronavirüs riskine karşı alınması gereken önlemleri, "Mucize Doktor" dizisinde "Doktor Ali Vefa" karakterini canlandıran Taner Ölmez anlatıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından kamu spotunun yer aldığı video ile yaptığı paylaşımda "Taner Ölmez de bizim söylediklerimizi söylüyor. Koronavirüs Riskinden Korunmak İçin 14 Kural Retweet'leyin, Koronavirüsün yayılmasını önleyin." ifadesinde bulundu.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar