Başkan Türüt: “Burası İslam’ın Son Kalesidir”

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi seçim ziyaretlerini sürdüren Ak Parti teşkilatlarında Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Türkiye’nin İslam’ın son kalesi olduğunu söyledi.

AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Ali Avcılar,  AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyesi, Ali Öztürk,  İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Türüt, İl Genel Meclis üyesi Mustafa Fatih Topçu, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, Elmalı, Yiğitler, Köprübaşı, Çaybaşı, Karayemiş, Anbarlık, Karasu, Küçükçayır ve Dörtyol köylerini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, yaklaşan referandum süreciyle ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, “Müslümanların, bütün mazlumların haklarını gasp etmek için yüzyıllardır uğraşanlar, yine karşımızda. Dün maşalarıyla buradaydılar.  Pkk, Daeş, Fetö, bazen uluslararası kredilendirme kuruluşları bazen uluslararası finans kaynakları, rockefeller ve kökü dışarıdan gelen içerdeki yerli işbirlikçileri ile. Şimdi maskeleri düştü çünkü bizim bağrımızdan çıkan bir yiğit bunlara dedi ki ‘Ey Avrupa yalancısın, ikiyüzlüsün senin bize yapmak istediklerini de dünyanın diğer mazlumlarına yapmak istediklerini de biliyoruz ve yıllarca uyuyan bu milleti uyandırdı. Çektirdiğiniz bunca çileden sonra bizi emeklettiğiniz, süründürdüğünüz yerden, ilk önce dizlerimiz üstüne sonra ayaklarımız üstüne kalktık yürürken şimdide inşallah 16 Nisan’da koşmaya başlayacağız’ Elimize aldığımız o kutlu sancak bundan sonra hiç düşmeyecek ve dünyanın tüm mazlum insanları  o kutlu sancağın peşine düşecek siz bunun farkındasınız ve bunu istemiyorsunuz. Ama biz biliyoruz ve size ayeti kerimeyle sesleniyoruz ‘Onlar tuzak kurdular. Allah onların tuzaklarını bozdu. Onlar oyun kurdu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır’ Recep Tayyip Erdoğan on beş senelik çileli yolculuğunun ardından tüm zalimlere böyle haykırdığı gibi bu oyu kullanacak olanlara tüm Türkiye’ye de şöyle haykırıyor ‘Ey benim mensup olduğum ümmetin, milletin ve şehrin aziz evlatları sizin yıllardır çileyle sıkıntıyla beklediğiniz otobüs durağına 16 Nisan sabahı yenilenmiş daha hızlı, daha güçlü Yeni Türkiye Cumhuriyeti  otobüsüyle geliyorum’ Bizler durağımıza gelen yeni Türkiye otobüsüne inşallah 16 Nisan sabahı binip, bugünden sonra yeni büyük Türkiye’nin dünyanın örnek alacağı mazlumların her duraktan teker teker toparlanıpta, kutlu menzile doğru yolculuğun başlayacağı otobüse binerek, Recep Tayyip Erdoğan’a yarenlik, yoldaşlık ve kardeşlik edeceğiz. Bunun siyasi bir hadise olmadığını eşimize dostumuza hatırlatmamız gerekiyor mesele parti meselesi değil Burası son kale bizim Suriyelilerin geldiği  muhacir olduğu gibi bizimde ensarlık yaptığımız gibi  bize de ensarlık yapabilecek başka bir Türkiye yok. Burası masum ve mazlumların son kalesidir.” dedi.

 

Başkan Türüt’ün ardından AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Ali Avcılar, 16 Nisan’ın önemine dikkat çekerek, “12 eylülleri, 28 şubatları hepimiz çok iyi hatırlıyoruz. Bu ülke çok şey yaşadı yeni anayasanın 18 maddelik değişikliğini öyle noktalara taşımaya çalıştılar ki bu milleti kandırmak için her şeyi deniyorlar. Bu milletin zekasını hafife aldılar. Oysa bu milletin bizden birkaç adım önde olduğunu 15 Temmuzda herkes gördü. Bu milletin en cahili vallahi onların en aliminden daha feraset sahibidir. Söz konusu vatan olduğunda, söz konusu bayrak olduğunda tüm farklılıklarını bir kenara bırakarak, nasıl tek vücut olabileceğini bir kez daha  herkes görmüş oldu. Bizler Yeni anayasa sistemine Evet diyerek aslında kendi haklarımıza sahip çıkıyoruz. Ülkemize sahip çıkıyoruz ve tüm dünya mazlumlarına sahip çıkıyoruz” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, köylerdeki yatırımların son durumlarını aktararak, 16 Nisan’ın ülkemizdeki istikrarın kalıcı hale gelebilmesi için çok önemli bir tarih olduğunu belirtti.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar