Bayan Futbol Kulubünün Başkanı: Çaykur Genel Müdürü Kadın Sporcular İçin O Sözleri Söyledi

Rize Yeşilçay Spor Kulubü Bayan Futbol takımının Başkanı İdris Ocak, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun “Bayan sporculara yardım etmem, günahtır” şeklindeki sözleri söylediğini belirterek, Genel Müdür hakkındaki sözlerinin arkasında olduğunu belirtti

Rize Yeşilçay Spor Kulubü Bayan Futbol takımının 2. Başkanı ve Kaçkar TV Spor Müdürü Alaettin Onay, geçtiğimiz günlerde Kaçkar TV’de canlı yayınlanan “Telekulis” programında Bayan Futbol takımının Başkanı İdris Ocak’ın bayan futbol takımına destek için Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile görüşmesinde Sütlüoğlu’nun Ocak’a “Bayan sporculara yardım etmem, günahtır’ ifadesinde bulunduğunu bunun üzerine Başkan Ocak’ın Genel Müdür Sütlüoğlu’na ”Ardeşen GSK Bayan Hentbol takımına yardım yaptınız” hatırlatmasında bulunması sonucu Genel Müdür Sütlüoğlu’nun “Evet oraya yardım yaptım. Yaptığım içinde pişmanım. Bundan sonra da oraya yardım yapmayacağım. Bayan sporculara yardım yapmam günahtır.” Şeklinde konuşmuştu. Bu açıklamaların medyada geniş yer bulması üzerine Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur’un resmi internet sitesi üzerinden yazılı açıklamada bulunmuş ve o sözleri söylemediğini iddia etmişti.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun yazılı açıklamasının ardından Rize Yeşilçay Spor Kulubü Bayan Futbol takımının Başkanı İdris Ocak ve 2. Başkanı ve Kaçkar TV Spor Müdürü Alaettin Onay, birlikte basın toplantısı düzenledi. Kulüp Başkanı İdris Ocak sözlerinin arkasında olduğunu ve Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu’nun “Bayan sporculara yardım etmem, günahtır” sözlerini söylediğini ifade ederek, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun bugün yaptığı açıklamanın gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar