Bayraktar: “Bekaroğlu Atıyor, Atıyor Resmen”

Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar, CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun kendisi hakkındaki açıklamalarına karşılık verdi.

Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar, CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun Kaçkar TV’de Turgay Terzibaş’ın sunduğu “Gündem” adlı programda kendisi hakkındaki “Siyaseten girmeden evvel ki ve Beyoğlu Belediye Başkanlığı öncesindeki mal varlığı ile bugünkü mal varlığını açıklasın” şeklindeki sözlerine aynı programın 1 gün sonraki yayınında cevap verdi.

“Bekaroğlu atıyor, atıyor resmen. Bu kadar olmaz yakışmıyor. O noktaya gelmiş bir insana yakışmıyor.” şeklinde konuşan Bayraktar, “Arkadaşımıza yazık. Daldan dala atlayarak gerçek dışı ifadeleri böyle kullanarak kendi kimliğini bir kez daha ortaya koyuyor. Siyasete girmeden önce bir baksın 1994’te belediye başkanı oldum. 94 yılı öncesi benim mal varlığıma baksın. Şimdi de bir baksın” ifadelerini kullanarak, siyasete girmeden önce milyon dolarlık işler yaptığını ve malvarlığının önemli bir bölümünü satarak siyasete girdiğini söyledi.

Bayraktar, Bekaroğlu’nun Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı hakkındaki ithamlarına da kısaca değindi. Bekaroğlu’nun Bakırcı’ya haksızlık yaptığını kaydeden Bayraktar, daha sonra açıklamalarına devam etti.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar