Bekaroğlu, Halil Bakırcı ve Nusret Bayraktar'ı Topa Tuttu !

CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar ile Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı sert sözlerle eleştirdi.

Kaçkar TV’de yayınlanan Gündem adlı programda Turgay Terzibaş’ın konuğu olan CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Terzibaş’ın “kendinizde metal yorgunluğunu görüyor musunuz” şeklindeki sorusuna çok farklı ve çok ilginç bir cevap verdi. Bekaroğlu, soruya cevap verirken ayrıca Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı sert sözlerle eleştirdi.

Bekaroğlu, “Rize’ye bir zabıta bilmem ne olarak gelip 2 dönem belediye başkanlığı yapan kişi şu anda Rize’nin en büyük yap sat müteahhiti midir değil midir? Nerden buldu bunları? Metal yorgunluğu işte bu.” Derken, program sunucusu Terzibaş’ın isim verin sözleri üzerine; Bekaroğlu, Halil Bakırcı’yı hedef alarak “Tamam Halil Bakırcı. Kimse sordu mu ona? Nerden oldu. İki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra o ilin en büyük müteahhidi olur musunuz kardeşim. Kaç tane bina yapıyor şu anda? Bilmiyor mu bu Rizeli yani. Ben mi söyleyeceğim bunu. Ahan da söylüyorum. Ben niye metal yorgunu olayım ya. Metal yorgunluğu onlar. İnşaat yorgunu, beton yorgunu ne aklına geliyorsa hepsi onlar.” Dedi.

Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, ayrıca 2019 seçimlerinde uygulanacak seçim modelinin kendileri için avantaj olduğunu kaydetti. Bekaroğlu, “Milletvekili adayı olursanız Rize  Milletvekili olmayı düşünüyor musunuz” sorusuna ise “Nasip, nasip, nasip” şeklinde cevap verdi.

Bekaroğlu, programın son bölümünde ise Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar’ı da hedef aldı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar