Bonzai, Esrar, Ecstasy Fark Etmez, Rize’den Geçemez. Hektor Affetmez!

Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

 

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri istihbari çalışmalar sonucu uyuşturucu madde bulunduğu tespit edilen bir kamyonu İkizdere ilçe girişinde durdurdu.

Rize Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden kamyonda, uyuşturucu arama köpeği "Hektor" ile yapılan aramada farklı bölmelerde saklanmış bir miktar esrar ve sentetik uyuşturucu hap, hassas kantar ve tabanca namlusu ele geçirildi.

Ekiplerce gözaltına alınan S.G.E, D.K, E.E. ve R.A.U.  emniyetteki işlemlerin ardından  adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, R.A.U. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Derepazarı ilçesi Karadeniz Sahil Yolunda bir otomobili takibe alan ekipler araçtaki iki kişinin üst aramasında 1 kilo 600 gram esrar ele geçirdi.

Gözaltına alınan M.K. ve N.E. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucu köpeği Hektor'un son bir haftada katıldığı operasyonlarda yaklaşık 4 kilogram esrar maddesi, binin üzerinde uyuşturucu hap ele geçirildiği öğrenildi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar