Çaykur Rizespor Sevdası Tanzanyalı Çocukları Coşturdu

Çaykur Rizespor`un 41 bin forma ile Türkiye`nin dört bir yanına ulaştırdığı ‘Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi’ bu kez Tanzanyalı çocukları sevindirdi.

Tanzanya Büyükelçisi Ali Davutoğlu'nun Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal ile temas kurmasının ardından Yeşil Mavililerin çubuklu formaları bir kez daha Tanzanyalı çocuklara ulaştı.

Kulubün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Tanzanya Büyükelçisi Ali Davutoğlu'nun Kulüp Başkanımız Hasan Kartal ile temas kurmasının ardından çubuklu formamız bir kez daha Tanzanyalı kardeşlerimize ulaştı.
Yeşil-mavili formamızın Tanzanyalı kardeşlerimiz ile buluşmasına vesile olan Sayın Büyükelçimiz Ali Davutoğlu ve kıymetli eşi Yeşim Meço Davutoğlu'na teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar