Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan selin vurduğu Rize ve Artvin'de incelemelerde bulunmak üzere babaocağı Güneysu'ya geldi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel ve heyelanların etkili olduğu memleketi Rize ile Artvin'de incelemelerde bulunmak üzere bugün öğle saatlerinde Rize'ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Havalimanından helikopterle Rize'nin Güneysu İlçe Stadı’na gelirken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan Rize ve Artvin'de yaşanan sel afeti sonrasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erdoğan, Güneysu ilçesinde Merkez Camiinde Cuma Namazını kıldıktan sonra burada oluşturulan platformdan hemşehrilerine hitap edecek.

Erdoğan, daha sonra Rize AFAD İl Müdürlüğü'ndeki Afet Koordinasyon Merkezi’nde yetkililerden brifing alacak ve ardından Rize ve Artvin'deki sel bölgelerinde incelemelerde bulunacak.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar