David Sassarini: "On gün gibi kısa bir sürede iyi iş başardık"

Süper Lig’in 32. haftasında Fatih Karagümrük, Çaykur Rizespor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Mücadele sonunda değerlendirmelerde bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü David Sassarini, takımın kararlığı ve cesaretinden memnun olduklarını dile geti

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü David Sassarini, sahada yaptıkları işlerden mutlu olduklarını aktardı.

İtalyan çalıştırıcı, iyi takım ve iyi oyunculara karşı oynadıklarını işaret ederek, "Zor bir maç, rakibin kanat oyuncuları çok hızlı. Skoda ve Boldrin iyi oyuncular. Çok güçlü kontratağa çıkan bir ekip. On gün gibi kısa bir sürede iyi iş başardık. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. Özellikle ofansif noktada gol vuruşlarında bitiricilik noktasında biraz daha çalışmamız gerekiyor. Genel durumdan ise çok memnunuz." ifadelerini kullandı.

Henüz istedikleri oyun düzenini oluşturamadıklarını savunan Sassarini, "Kısa sürede bazı şeyleri düzletmek zor. Daha çok çalışacağız. Bir sonraki maça daha iyi çalışacağız ve gol pozisyonlarımızı artırmış olacağız." şeklinde konuştu.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar