Derepazarı'nda Taksiciler Belediyeyi Protesto Etti

Rize’nin Derepazarı ilçesinde taksiciler, Derepazarı Belediyesi tarafından 12 taksiden oluşacak yeni bir taksi durağı kurulması kararını protesto etti.

Derepazarı Belediyesi, AK Partili meclis üyelerinin ret kararına rağmen ilçede 12 taksiden oluşacak 5. taksi durağının kurulması yönünde karar aldı.

Derepazarı ilçesinde hizmet veren 4 taksi durağına ait yaklaşık 60 taksici esnafı ise bu karara tepki gösterdi.

Taksiciler, araçlarıyla konvoy halinde ilçe meydanında korna sesleri eşliğinde tur atarak kararı protesto etti. Alınan kararın iptal edilinceye dek ilçede protestoların çeşitli şekillerde devam etmesi bekleniyor.

Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, MHP'den belediye başkanı seçildikten sonra partisinden istifa etmiş ve bağımsız olarak görevine devam ediyor. Belediye meclis üyelerinin çoğunluğu ise MHP'den oluşuyor.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar