Fatih Erbakan'dan Koronavirüs Aşısı Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Prof. Uğur Şahin'in geliştirdiği ve Pfizer ile birlikte piyasaya sürdüğü koronavirüs aşısı BioNTech ile ilgili olarak, isim vermeden Prof. Şahin’i hedef alan açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Genel Merkezinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık, Nöroloji Uzmanı Op. Dr. Bilgehan Bilge, Araştırmacı-Yazar Cemil Can, Uzm. Klinik Psikolog Mikdat Ertem ve Yeniden Refah Partisi Doğu-Güneydoğu Anadolu Direktörü Ahmet Fatih Hatunoğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında çok tartışılan mRNA aşılarının muhtemel olumsuz sonuçlarına ilişkin açıklamalarına getirilen eleştirilere konunun uzmanı doktorlar ile cevap verdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Covid-19 virüsünün laboratuvarda üretilen bir virüs olduğu için duruma şüpheli yaklaştıklarını belirterek, her bireyin herhangi bir tedaviyi reddetme hakkı olduğu gibi aşılanmayı da reddetme hakkı bulunduğunu söyledi. Antikor düzeyine bakılmadan rastgele aşı yapılmasının bilimsel olmadığını öne süren Dr. Fatih Erbakan, Kovid-19 varyantlarının ortaya çıkma sebebinin aşılar olduğunu savundu. İnsanların dolaylı olarak aşıya zorlanmasının haksız ve hukuksuz olduğunu söyleyen Erbakan, bu konuda resmi adım atarak Danıştay'a başvurduklarını bildirdi. Erbakan, bir kişiye iki farklı tür aşının yapılmasının tehlikeli olduğunu iddia etti.  Aşı, ilaç ve modern tıp karşıtı olmadıklarını belirten Erbakan, "Her bireyin herhangi bir tedaviyi reddetme hakkı saklı olduğu gibi aşılanmayı da reddetme hakkı vardır. Bunu çiğnemek Anayasa'ya, insan haklarına ve bilime aykırıdır. Daha önce gerekli testlerden geçmiş, faz aşamalarını tamamlamış, ruhsatları alınmış, güvenli olduğu ortaya çıkmış olan aşıları çocuklarımıza yaptırdık. Bu noktada modern tıbbın üretmiş olduğu ilaçları kullandık." dedi. 

Erbakan, Prof. Uğur Şahin'in geliştirdiği ve Pfizer ile birlikte piyasaya sürdüğü koronavirüs aşısı BioNTech ile ilgili olarak, isim vermeden Prof. Şahin’i kast ederek “Aşıyı icat ettiğini iddia edilen şahıs ne diyor bu kamuoyuna da yansıdı? ‘Ben kendim aşı olmadım Çalışanlarımı da aşılatamam. Çünkü çalışanlarımızı kaybetme riskini göze alamayız. Peki sizin çalışanlarınızı kaybetme riskini göze alamıyorsunuz da 5 milyar insanlığa bunu nasıl uyguluyorsunuz böyle bir risk varsa kaybetme riski varsa? Yani sizin çalışanlarınızdan ve şahsınızdan 5 milyar insanın hayatı daha mı değersiz? Bu kadar açık bir olay bu. Aşıyı icat ettiği iddia edilen şahsın kendi ağzından açıklaması.” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar