Fındıklı Belediye Başkanı, İlçe Başkan Yardımcısı ve CHP'li 3 Encümen Üyesi Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Alkollü Piknik Düzenledi

Rize'nin Fındıklı ilçesinde Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ile 3 encümen üyesiyle ilçe başkan yardımcısının da aralarında yer aldığı 17 kişi piknik düzenledi. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan Çervatoğlu'na 282. maddeden ceza yazıldı

Rize'nin Fındıklı ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek yılbaşı gecesi belediyeye ait yayla evinde piknik düzenledikleri belirlenen 16 kişiye 50 bin 400 lira ceza kesildi. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'na 282. maddeden 3 bin 150 TL ceza yazıldığı öğrenildi.  Belediye Başkanı Çervatoğlu, çekim yapılmasını istemezken, belediyeye ait olan tesise keşif yapmaya geldiğini söyledi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Gürcüdüzü Yaylası'nda Fındıklı Belediyesine ait dağ evinin balkon bölümünde, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması ile maske ve sosyal mesafe kurallarının ihlal edilerek eğlence yapıldığını belirledi.

Ekipler tarafından, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu dışında bulunan 16 kişiye 3 bin 150'şer lira olmak üzere toplam 50 bin 400 lira idari yaptırım cezası uygulandı. Başkan Çervatoğlu'na ise Umumî Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesine göre 3 bin 150 TL ceza yazıldığı öğrenildi.

16 kişi arasında CHP Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı ve Basın Yayın Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Şakir Erduran ile  CHP Fındıklı Belediyesi Meclis Üyeleri Muhsin Şentürk, Enes Zeki Öztopal ve Gültekin Zengin ile bir mahalle muhtarının da yer alması dikkat çekti.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar