Hakan Gültekin Rize Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığı için Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığından istifa eden Hakan Gültekin, AK Parti Rize İl Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Rize İl Başkanlığına giderek Milletvekili Aday Adaylığı başvuru dosyasını İl Başkan Vekili Av. Ali İmran Büyük’e verdi.

Başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Gültekin, Bismillah diyerek AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığı ile ilgili müracaatını yaparak yola çıktığını kaydederek, “Bugüne kadar Rize’de, Ardeşen’de ve Rize merkezde birçok farklı görevlerimiz oldu. Kamu ve siyasi görevlerimiz oldu. Son görevimizde DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı)’nda 2,5 sene başkanlıkla ilgili bir görevimiz vardı. Değerli büyüklerimizle istişarelerimiz sonucu sahada da özellikle hem teşkilatımız hem tüm Rize ve ilçelerindeki halkımızın teveccühleriyle aday olmamızla ilgili bir temennileri oldu. Bizde bu doğrultuda yola çıktık.” dedi.

“Yeni Türkiye Yüzyılında sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmak için, ona güç kuvvet vermek için, var olan hizmetlerinde yardımcı olmak için Rize Milletvekili Aday Adaylığı ile ilgili önümde önemli bir süreç var.” diyerek konuşmasını sürdüren Gültekin, şöyle konuştu: “Bu süreçte önce şahsımıza, teşkilatımıza ve hizmet edeceğimiz tüm Rize’nin her karış toprağına hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum. Bu sürecin başta teşkilatımız olmak üzere bütün kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri başta olmak üzere hepsi ile birlikte ayrı bir çalışma, ayrı bir değerlendirme sürecimiz var. Sahada olacağız, koşturacağız, mücadele edeceğiz. Bu mücadelede sizlerle birlikte olacağımız günler. saatler olacak. Güzel bir aday adaylığı sürecini hep birlikte yürüteceğiz. Bugüne kadar aday adayı olan ve olacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Gültekin, daha önce Rize’de birçok görev almasının kendisine nasıl bir avantaj sağlayacağı yönündeki soruya şöyle cevap vererek konuşmasını tamamladı: “Rize’de siyasi ve kamu görevleri itibariyle belediye başkanlığı, il genel meclis başkanlığı ve ilçe başkanlığı gibi, Rize AK Parti Teşkilat Başkanlığı gibi farklı görevlerimiz oldu. Bu görevler hem Rize’nin tümüne hitap eden görevler hem de ilçe bazında hizmet eden görevler. En son kamu görevi olarak DOKAP Başkanlığı görevimiz Çorum’dan Artvin’e kadar 11 ilimizi ilgilendiriyordu. Bu görevler sizin pişmenizi sağlıyor. Ehliyetli, liyakatlı olmanızla ilgili bir yükleme yapıyor. Rize’yi biliyorum, tüm ilçelerini biliyorum. Hem belediye eksenindeki yapıları biliyorum hem özel idare dediğimiz köylerimizi biliyorum. Bu bilmek bir avantajdır. Sahayı bilmek bir avantajdır, insanı bilmek bir avantajdır, siyasette görev almak bir avantajdır. İnşallah bu avantajımızı projelerimizle Rizemize önemli kazanımlarla geri dönüşü olacaktır. Bu konuda vebal ve sorumluluk hissettiğimizden dolayı aday adayı olduk. İnşallah aday olacağız. Yoksa DOKAP Başkanı olarak Cumhurbaşkanımız önemli bir görev verdi. Önemli bir sorumluluğumuz vardı ama buradaki sorumluluğu da bir köşeye koyamazdık. Sahadaki Rizemizi özellikle bu konu ile ilgili var olan süreçte kendimizin de yer almasını vebal hissettiğimizden dolayı aday adayı oldum. Hayırlı olur inşallah.”

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar