Hasan Kartal: "Galatasaray’ın Vedat İçin 3 Milyon 750 Bin Euro Teklifine Olumsuz Bakıyoruz"

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray’ın Vedat Muriç için yaptığı 3 Milyon 750 Bin Euro teklife olumsuz baktıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor, yeni transferi Atakan Akkaynak ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma imzaladı. İmza töreninde Vedat Muriç'in hakkında konuşan Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Vedat için Galatasaray’ın 3 milyon 750 bin Euro teklifine olumsuz baktıklarını ifade etti.

Kosovalı forvet Vedat Muriç konusu hakkında açıklama yapan Kartal, Galatasaray’ın 3 milyon 750 bin Euro teklifine olumsuz baktıklarını ifade etti.

Kulübü tatmin edecek bir rakam olmadığı sürece Vedat’ı transfer etmeyeceklerini belirtti.

Futbolcuları Vedat Muric'in iyi bir seçim yapmasını beklediklerini vurgulayan Kartal, "Vedat'ın kalması bizi mutlu eder. Vedat'ı biz göndermek istemiyoruz. Önünü açıyoruz. Önünü kapatmanın bir anlamı yok. Gelecekte ne olacağı belli olmaz. Transferine kulübü tatmin etmek şartı ile sıcak bakıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kartal, Rize’de tüm insanlara yeşil-mavi renkleri aşılamak gerektiğini, Rize’de başka bir kulübün bayrağının asılmasına müsaade edilmemesi gerektiğini ancak bunu zorla değil güzellikle yapmak gerektiğini ifade etti.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar